Meer info over de opleiding
Je komt één dag per week naar school om lessen te volgen. Daarnaast ben je aan het werk in een erkend leerbedrijf. Op school ontwikkel je vaardigheden om je werk in de keuken goed te kunnen uitvoeren bijvoorbeeld productkennis en bereidingstechnieken.
Als leidinggevende keuken zal je naast basisvaardigheden koken, je verder gaan verdiepen in management, zoals marketing en personeel & organisatie. Daarnaast heb je aandacht voor financiële en commerciële vaardigheden. Je gaat dieper in op hoe je medewerkers moet aansturen, motiveren en coachen.
Daarnaast volg je lessen als Nederlands, Engels, rekenen en studieloopbaan & burgerschap.
Alle vakken worden zoveel mogelijk praktisch aangeboden. Ter verdieping en verbreding volg je diverse keuzedelen.
Starten wanneer jij dat wilt!
Wil je niet wachten tot het nieuwe schooljaar om met je horeca-opleiding te beginnen? Met de flexibele instroom kun je op elk moment starten!
Meer info vind je op deze pagina.
Sluit