Over Albeda Horecacollege
Bij Albeda Horecacollege draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en passie. Of je nu kiest voor Horeca of Brood & Banket. Houd je ervan mensen te verrassen met heerlijke gerechten en nieuwe smaaksensaties?
Onze ervaren (gast)docenten inspireren jou hoe je van jouw passie je beroep kunt maken. Je leert de fijne kneepjes van het vak in de bakkerij of in de restaurants: Albeda Vipz, Albeda Groos! en Albeda Proef!
Je kunt je opleiding ook volgen op een bijzondere leslocatie.
Hoe leuk is het om je opleiding op cruiseschip ss Rotterdam te volgen?
Kies je voor een bakkersopleiding? Dan volg je je opleiding in een splinternieuwe en hypermoderne opleidingsbakkerij in Vlaardingen: de Bakery Innovation Academy. De Bakery Innovation Academy is onderdeel van de Food Innovation Academy (FIA). Hier werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen om de foodsector blijvend te kunnen voeden met vakmensen, kennis en innovaties. Het is dé plek waar de bakkers van de toekomst worden opgeleid!
Starten wanneer jij dat wilt!
Wil je niet wachten tot het nieuwe schooljaar om met je horeca-opleiding te beginnen? Met de flexibele instroom kun je op elk moment starten!
Meer info vind je op deze pagina.
Laat je elke dag inspireren door uitdagend, praktijkgericht onderwijs!