Blogs
‘Ik heb gewoon altijd zin om te koken’
Megan Kiela, 18 jaar, volgt de opleiding Gespecialiseerd kok niveau 4 bij Albeda Horecacollege, locatie Rosestraat, in Rotterdam. Megan zit...
‘Ik houd ervan om mensen blij te maken’
Eline van der Ree, 19 jaar, volgt de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw niveau 3 bij Albeda Horecacollege, locatie Baljuwstraat,...
‘Ik kan al mijn creativiteit erin kwijt én mensen verwennen met mijn lekkernijen’
Assia El Azzati, 20 jaar, volgt de éénjarige specialistenopleiding Patisserie bij de Bakery Innovation Academy van Albeda Horecacollege in Vlaardingen....
‘Geen dag is hetzelfde, er gebeuren altijd nieuwe dingen in de horeca’
Issam Adra, 24 jaar, volgt de opleiding Leidinggevende bediening niveau 4 bij Albeda Horecacollege, locatie De Vloot, in Maassluis. Issam...
‘Van jongs af aan help ik graag in de keuken’
Julius van Leeuwen, 18 jaar, volgt de opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3 bij Albeda Horecacollege, locatie De Vloot, in...
'De docenten staan echt naast me'
Bij de vakwedstrijden in Riga veroverde Noortje Dijkstra, student van de opleiding Fashion design niveau 4, met haar verrassende creatie...
Van Albeda naar de Kunsthal: Isabella’s succesverhaal als beveiliger
In 2020 koos Isabella voor de opleiding Particulier Beveiliger niveau 2 bij Albeda Facilitair & Veiligheidscollege. Het bleek een schot...
Ik hoop dat over 5 jaar meer mannen in de BSO werken
Luke is afgestudeerd bij de opleiding Kindprofessional. Hij werkt nu bij de voetbal BSO en heeft het erg naar zijn...
Ik vind het werken met de jongste leeftijdsgroep heel bijzonder
Wendy is Albeda alumni en volgde de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Wendy vertelt over wat ze leerde tijdens de opleiding...
‘Vanaf het allereerste moment voelde ik me welkom en gewaardeerd’
Baran volgt de opleiding Sociaal werker op de Albeda-locatie in Vlaardingen. Hij liep stage op Kaapverdië en ontwikkelde een waterproject....