Studiehandleiding zelfstandig werkend kok BOL en BBL
Beste student,
Welkom bij Albeda Horecacollege! Wij vinden het fijn dat je voor een opleiding hebt gekozen bij een college waar ‘gastvrijheid’ en dienstverlening centraal staan.
Bij ons op school zijn de volgende kernwaarden belangrijk:
- Persoonlijk: Bij ons mag je rekenen op aandacht, respect en geborgenheid. Studeren en werken doen wij in een prettige en veilige sfeer waarbij verbinding, betrokkenheid en professionaliteit centraal staan.
- Ambitieus: Wij dagen iedereen uit om het beste uit zichzelf en elkaar te halen en bieden uitstekende mogelijkheden om talent optimaal tot zijn recht te laten komen. Er is ruimte en waardering voor eigen initiatief en vernieuwing.
- Verantwoordelijk: We doen wat we afspreken en zijn aanspreekbaar op ons handelen.
Je ontvangt deze studiehandleiding om inzicht te krijgen in jouw opleiding. Het is belangrijk dat je deze studiehandleiding goed leest. Er staan namelijk belangrijke afspraken in die je als student met Albeda en onze opleiding maakt. De studiehandleiding beschrijft wat je tijdens de opleiding leert en welke examens je moet doen om aan het einde van de opleiding te diplomeren. Je krijgt informatie over het beroep waarvoor je wordt opgeleid en over hoe de opleiding is ingericht. Er staat in beschreven wat jouw rechten en plichten zijn en hoe het zit met studievoortgang, bindend studieadvies en begeleiding. Er wordt uitgelegd hoe je je ziek of afwezig kan melden en je vindt er informatie over allerlei praktische zaken zoals roosters, vakanties, contactgegevens en opleidingskosten.
Aan het begin van jouw opleiding krijg je een coach toegewezen om jou te begeleiden tijdens jouw opleiding. Met vragen kan je altijd bij deze coach terecht.
Wij wensen jou een leerzame en plezierige tijd bij jouw opleiding
Met gastvrije groet,
Directie, onderwijsleider en docententeam Albeda Horecacollege