mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Fashionshow

Spectaculaire modeshow studenten Fashion in de Doelen!

Duurzaamheid en kunst 

Op 2 juli 2024 konden we weer genieten van de jaarlijkse Albeda modeshow.  
De recente modeshow markeerde een hoogtepunt voor onze studenten, een moment waarop zij hun talenten en creativiteit konden tonen aan een breed publiek. Het was niet slechts een showcase van hun ontwerpen, maar een viering van de visie die zij hebben ontwikkeld gedurende hun opleiding. Deze modeshow benadrukte dat de mode van morgen gericht is op duurzaamheid en dat we mode beschouwen als een kunstvorm waarmee studenten hun verhaal kunnen vertellen en hun stem kunnen laten horen. 

Fashionshow 2

Mode is meer dan kleding; het is een vorm van kunst die studenten in staat stelt hun persoonlijke verhalen en culturele invloeden te delen. De modeshow bood onze studenten een platform om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun unieke visie op mode te presenteren.  

Samenwerking tussen opleidingen 
De modeshow was ook een mooi voorbeeld van samenwerking tussen verschillende opleidingen. Studenten van de opleidingen Kappen en Schoonheidsspecialist verzorgden het haar en de make-up van de modellen. Daarnaast zorgden Frank en Berend, een DJ en producersduo van de opleiding Muzikant Producer, voor de muzikale omlijsting van het evenement.  

Fashionshow 3

Een feestelijke afsluiting van het studiejaar 
De modeshow was niet alleen een viering van mode en creativiteit, maar ook een feestelijke afsluiting van het studiejaar. Het was tevens de diplomering van onze studenten, een moment waarop zowel studenten als het team Fashion trots konden zijn op hun prestaties.  


E