mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

foto ter illustratie

Informatiebijeenkomst carrièreswitch

Op woensdag 11 september organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen, (waaronder Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk) en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst over werken op een basisschool, middelbare school of de kinderopvang. Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk maakt deel uit van deze schoolbesturen. 

De bijeenkomst is voor mensen die van baan willen veranderen en willen werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang. Tijdens de bijeenkomst zijn er presentaties van Rotterdamse hogescholen en mbo-instellingen over de leer-werktrajecten en opleidingen voor zij-instromers. Ook Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk geeft een presentatie. Je kunt al je vragen stellen en direct in gesprek gaan met verschillende onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties tijdens de informatiemarkt.

Meld je aan voor woensdag 11 september en kijk op albeda.nl/pedagogisch-werk voor meer informatie over de opleidingen Pedagogisch werk en Onderwijsassistent.