mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Ondertekeninaars

Facilicom Group Foundation steunt Stichting Vrienden van het Studentenfonds Albeda met donatie

De Facilicom Group Foundation heeft met trots een donatie gedaan aan de Stichting Vrienden van het Studentenfonds Albeda. Deze donatie is bedoeld om bij te dragen aan de ondersteuning van Albeda-studenten die te maken hebben met financiële belemmeringen, en sluit aan bij het bredere doel van de Facilicom Foundation om mensen in kwetsbare situaties een steuntje in de rug te bieden.

De Stichting Vrienden van het Studentenfonds verwerft giften en subsidies in geld of natura bij fondsen, personen of via evenementen. Met deze middelen biedt de stichting financiële steun aan studenten van Albeda die door omstandigheden niet zelf in staat zijn hun opleiding te bekostigen. Het fonds voorziet hen van bijdragen voor onder meer studiekosten, leermiddelen en andere noodzakelijke uitgaven, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun studie en toekomstperspectief.

Jonika Keizer, Facilicom Group Foundation: "Maatschappelijke betrokkenheid heeft ons altijd al gekenmerkt. Als familiebedrijf zijn we van oudsher betrokken bij de samenleving. Met de Facilicom Group Foundation geven we op een andere manier uiting aan die betrokkenheid: door initiatieven op te starten en te ondersteunen die bijdragen aan een optimale leefomgeving voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is."

Albeda en Facilicom Group hebben de afgelopen 7 jaar intensief samengewerkt op het gebied van leren en werken en gezamenlijk verschillende programma’s in het mbo opgezet en uitgevoerd. In mei ondertekenden beiden partijen een hernieuwde meerjarige samenwerking waarbij ze ernaar streven om een blijvende sociale impact te genereren en de brede welvaart in de regio Rotterdam-Rijnmond te bevorderen.

Voor meer informatie over de Stichting Vrienden van het Studentenfonds Albeda kun je contact opnemen met Fauzia Mahomedradja, beleidsadviseur afdeling Studentondersteuning & Onderwijskwaliteit.

Mail naar [email protected] of bel 06-41595182.