Over Brood & Banket
De geur van vers brood. Prachtige taarten. Gebak, koek en andere lekkernijen: jij bakt het! Je maakt de meest heerlijke producten met liefde, tijd én de juiste ingrediënten. In onze bakkerij leer je alles over het bakkersvak, van ontwerp en bakproces tot decoratie en garnering. Na je opleiding kun je aan de slag in een (ambachtelijke) bakkerij of bij een patisserie, een bakkerij gespecialiseerd in gebak en taarten. Je kunt kiezen voor de opleiding Uitvoerend bakker of Zelfstandig werkend bakker. Als je al bent afgestudeerd als zelfstandig werkend bakker en graag bijzondere specialiteiten wilt creëren dan is de opleiding Patissier iets voor jou. Deze opleiding is een specialisatie. In één jaar tijd leer je bij ons om de meest heerlijke gebakcreaties en chocoladeproducten te maken. Veel van onze studenten doen mee aan wedstrijden en behoren daar tot de top. Er zijn al heel veel prijzen in de wacht gesleept. Proef jij ook de passie? Kies dan voor een opleiding in de richting Brood & banket!
Kies je voor een bakkersopleiding? Dan volg je je opleiding in een splinternieuwe en hypermoderne opleidingsbakkerij in Vlaardingen: de Bakery Innovation Academy. De Bakery Innovation Academy is onderdeel van de Food Innovation Academy (FIA). Hier werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen om de foodsector blijvend te kunnen voeden met vakmensen, kennis en innovaties. Het is dé plek waar de bakkers van de toekomst worden opgeleid!