Gedragregels

Lees meer

Orde en gedrag

Indien je storend gedrag vertoont, of je regelmatig niet aan afspraken houdt, kunnen we je wijzen op de orde-en gedragsregels in het studentenstatuut. Hierin staan de afspraken waar jij je aan dient te houden.

Kledingregels

Kledingvoorschriften  
Van zowel docenten als studenten wordt verwacht dat ze er representatief uit zien en een eenheid uitstralen, als voorbereiding op een baan binnen de luchtvaart. Om deze reden zijn er afspraken/regels gemaakt voor het dragen van kleding op het moment dat de student op school is. Er wordt verwacht dat de student deze regels naleeft. Indien de student zich niet conformeert aan de kledingregels wordt er een notitie gemaakt in ons studentregistratiesysteem. Indien blijkt dat er geen verbetering zit in het correct dragen van het uniform, dan kan jou de toegang tot de les of het gebouw ontzegd worden. Voor het overzicht van de kledingregels wordt verwezen naar het uniformhandboek. 
 
Overig 
Naast de kledingvoorschriften hebben we ook regels omtrent eten en drinken, communicatie, leermiddelen en beroepshouding. Deze staan beschreven in de handleiding met schoolregels.