Gedragregels

Lees meer

Orde en gedrag

Indien je storend gedrag vertoont, of je regelmatig niet aan afspraken houdt, kunnen we je wijzen op de orde-en gedragsregels in het studentenstatuut. Hierin staan de afspraken waar jij je aan dient te houden.

Kledingregels

Representativiteit (kledingdracht): Om in aanmerking te komen voor die beveiligingsbaan, wordt te allen tijde van je verwacht dat je er representatief uitziet.  
Bij onze beveiligingsopleidingen hanteren we een keer per week uniformdag. Zowel de studenten als de docenten komen dan in uniform naar school. 
Dit uniform laat zien waar je studeert of waar je werkt. Je bent op het moment dat je in uniform bent dan ook heel herkenbaar en dus het visitekaartje van onze opleiding of het (stage)bedrijf. Vanaf het moment dat je de deur uitgaat tot het moment dat je weer thuiskomt, dien je je uniform compleet en conform de voorschriften te dragen.  

Uniform betekent letterlijk: gelijk. Om er allemaal ‘gelijk’ uit te zien is het belangrijk om goede afspraken hierover te maken. Deze afspraken staan in ons uniformhandboek. Wij verwachten dat iedereen die ons uniform draagt te allen tijde op de hoogte is van wat er van hen verwacht wordt. Zo kunnen we met z’n allen trots zijn om dit uniform te mogen dragen. 
DIB studenten krijgen het uniform geleverd door DJI.  

LHB studenten dienen zelf een effen zwart pak aan te schaffen. Zij dienen 3 onderdelen aan te schaffen: een zwarte pantalon, een zwart colbert en een witte blouse. De Albeda blauwe das/sjaaltje dien je aan te schaffen via de kledingleverancier van Albeda.